Fizetés és szállítás

Fizetési módok

Jelenleg háromféleképpen fizetheted ki a megrendelt terméke(i)det:

  1. Átutalással, a megrendelés folyamatában a sikeres rendelést követően visszaigazoló e-mailt kapsz, amely tartalmazza az utalási és szállítási információkat. Az aktuális megrendelésed visszaigazolásában szereplő adatokkal és közleménnyel indítsd el utalásodat,
  2. Utánvéttel, kiszállításkor a futárnál történő készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel (Utánvét esetében a szállítási díjon felül fizetendő az utánvét kezelési költsége, amely 500 Ft),
  3. Online bankkártyával, a megrendelés véglegesítése során. Annak érdekében, hogy az online bankkártyás fizetés sikeres legyen, kérjük, utolsó lépésként ne felejtsd el jóváhagyni a tranzakciót, ahogyan azt már megszokhattad a bankod által kért módon.

Szállítási információk

A MedibonBolt.hu webáruházban történő regisztrációt, majd vásárlást követően a saját fiókodban a „Vásárlásaim” menüpontra kattintva követheted megrendeléseid.

Szállítás:
– Házhozszállítás GLS futárral  1690 Ft (50000 Ft feletti vásárlás esetében ingyenes),
– Foxpost automatába: 990 Ft

Utánvétel költsége 500Ft.

Figyelem! Kivételek:
Nagyobb méretű és/vagy több, mint 5 kg-ot meghaladó termékek esetében, egyedi szállítási költség érvényes, amely a rendelés leadásakor kerül feltüntetésre minden esetben.

Szállítási idő:
Több beszállító Partnerrel állunk kapcsolatban, akik termékei megjelennek oldalunkon, ezért a szállítási idő termékenként változó lehet, az adott termék szállítási idejét a termék adatlapján és a kosárban egyaránt megtalálod!

A MedibonBoltban található termékek szállítási ideje átlagosan 2-4 munkanap (amennyiben van a központi raktárkészletünkön), de előfordulhat hosszabb szállítási idő is olyan termékek esetén, amelyeket külső beszállítónk raktároz.

Ha kérdésed van, írj a kapcsolat@medibon.hu email címre!

Kategóriák