COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt

2205 Ft

Elfogyott

SKU: GBNH-NEUTRA1 Categories: , Tags: ,

A COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt nem csak azt képes kimutatni, hogy a vakcina felvétele után jelen vannak-e szervezetében a vírus legyőzését szolgáló antitestek, hanem azt is, hogy milyen mértékben. Így könnyen letesztelhető, hogy az akár hónapokkal korábban megkapott oltás, kellő védelmet nyújt-e még az Ön számára. Az antitestek hivatottak ugyanis a vírussal való találkozáskor megakadályozni annak átterjedését a sejtekbe.
Hogyan működik a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt?
A teszt az ujjbegyből vett vérmintával végezhető el. A csomagban található tesztkazetta vizsgálónyílásába egy cseppnyi vérminta elhelyezése szükséges, amelyet két csepp reagenssel kell felhígítani, mely reagens szintén megtalálható a csomagban. 15 perc elteltével megjelenik az eredmény a tesztkazettán.
A C sávban megjelenő csík, a kontroll csík. A T sávban megjelenő csík pedig a teszt csík, mely csík színének árnyalata mutatja, hogy az Ön szervezetében mekkora mennyiségben vannak jelen antitestek. Ennek beazonosításában a dobozban található színskála segít Önnek.
Fontos, hogy a csomagban található magyar nyelvű használati utasításban leírt lépéseket pontosan kövesse a teszt elvégzése során.
Teszt eredmény szintek a színskála alapján

B (csak a kontroll csík jelent meg): nem mutatható ki semlegesítő antitest a szervezetben
C7 – C9: alig kimutatható a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
C5 – C6: nagyon kevés a semlegesítő antitest mennyisége a szervezetben
C3 – C4: megfelelő mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben
C1 – C2: magas mennyiségű a semlegesítő antitest a szervezetben

Abban az esetben, ha se a kontroll, se a teszt csík nem jelenik meg, vagy csak a teszt csík jelenik meg (hiszen a kontroll csíknak minden esetbe meg kell jelennie), a teszt eredménytelen. Ez vagy azért lehet, mert a vizsgálati eljárás lépéseit nem követték megfelelően a teszt elvégzése során, vagy maga a kazetta sérült meg. Ilyen esetben célszerű a tesztet megismételni.
Mikor végezzem el a tesztet, hogy a legrelevánsabb eredményt kapjam?
Ha Ön megkapta a koronavírus elleni védőoltást, akkor 7-14 nap szükséges ahhoz, hogy szervezete elkezdje termelni a vírus ellen védelmet biztosító antitesteket. A fertőzésen átesett személyeknél ez még ennél is több időt vehet igénybe. Ezért fontos, hogy a COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorstesztet ne túl korán alkalmazzák, hiszen amíg nem termel a szervezet elegendő antitestet, addig értelemszerűen a teszt sem fogja azt tudni kimutatni.
FONTOS!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.
29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Írd meg az első véleményt “COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

COVID-19 antitest szint mérő (neutralizáló) gyorsteszt

2205 Ft