Dr. Oxygen pipettás

7499 Ft

Elfogyott

SKU: DKTR-5999887687006 Categories: , ,

A stabilizált folyékony oxigént 1986-ban Amerikai tudós csoport fedezte fel.
Az oxigénben gazdag oldat stabilizált és energiával feltöltött. A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. A stabilizált oxigén növeli az anyagcsere energiáját, az éberséget és az állóképességet. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 5-10 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut. (Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és 4 oxigén-atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén O4 molekula.)

Dr. Oxygen – a stabilizált folyékony oxigén!
(pipettás kiszerelés)

A folyékony stabil oxigént mindig és kizárólag csak vízzel fogyasztható!
Mindig üres gyomorral étkezés előtt fél órával fogyasztható. Igyon meg 2,5 dl vizet, majd hagyjon benne egy kanálnyit, és ebbe cseppentse bele az oxigént, majd tartsa 1-2 percig a szájban, hogy a száj nyálkahártyáján keresztül szívódjon fel az oxigén nagyobb része.
A szórófejes kiszerelést, értelemszerűen permetezze az adott területre, bőrre, sebre, égési sérülésre, szájba, stb.

Néhány praktikus tanács Dr. Oxygen – stabilizált folyékony oxigén használatához:
Egészség megőrzéséhez : 3×10 csepp naponta
Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta
Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta
Szembe cseppentve, 3× 1 csepp naponta
1./ Idősebbeknél fontos, hogy a maximális dózist fokozatosan emelkedve érjék el.
a./Az első héten javasolt a napi 10 csepp fogyasztása
b./A második héten napi 2×10 csepp
c./A harmadik héttől fogyasztható 3 x 10 csepp stabilizált oxigén.
2./ Javasolt a Peridot ásványvíz vagy, szénsavmentes tiszta víz.
3./ A fenntartó adag lehet állapottól függően napi 10-20 csepp.
4./ Az „oxigénes víz” használható, szem-,orr- és fülcseppnek, sebekre, fekélyekre, stb.

Dr. Oxygenről a használók tapasztalatai:
Makula degeneráció pozitív változása:
Édesanyám 98 éves, és időskori látásromlása (makula degenerációja) van. Amikor először vásároltam a termékből az üzletemben, arra gondoltam, hogy segíthet az édesanyámnak az oxigén pótlás. Odaadtam neki az üveget és azt mondtam, hogy 3×10 cseppet csepegtessen a vízbe az étkezések előtt. Elkezdett szabadkozni: Tudod, hogy rosszul látok, és nem fogom látni a cseppeket.
Erre azt feleltem neki, ne csinálj belőle ügyet, amit felszívsz a pipettával, azt tedd bele a vízbe, nem kell számolgatnod. Egy hét elteltével örömmel újságolta nekem, hogy képzeld el, hogy már látom a cseppeket, amikor a vízbe adagolom. Azóta mindig kéri, hogy hozzak neki oxigént.
S. M. Székesfehérvár, Biobolt

Sebgyógyulás a Honvéd Kórházban:
Apukám 85 évesen gerinctörést szenvedett. Három hónap alatt 4-szer műtötték meg, majd bekerült a rehabilitációra. Sajnos a seb a gyógyulást követően kinyílt, ezért a rehabilitációról 3-4 naponként átszállították a kórházba sebfertőtlenítésre. A kórházi protokoll végeztével a műtőorvos folyékony oxigénnel is kiöblítette a sebet. Az utolsó két kezelésen már csak oxigént használt a fertőtlenítésére, és fecskendővel befecskendezte a lyukba az oxigént. Az orvos alig hitt a szemének, ugyanis a lyuk 14 nap alatt össze forrt. Tapasztalatai szerint az ilyen jellegű kinyílt sebek nehezen gyógyulnak be, 3-4 hónap is szükséges hozzá, vagy sosem gyógyulnak meg. Ujjongtunk örömünkben!
N. Ágnes Budapest

Bőrrákos daganat utókezelése, és pozitív változása:
Az orrom jobb oldali részéről egy bőrrákos daganatot operáltak ki. Ezt követően egyre több vörös folt jelent meg az arcomon. Semmilyen bőrgyógyász által felírt szer, krém nem segített. Ekkor kezdtem használni külsőleg az oxigént. A fájdalom enyhült, majd elmúlt, 1 hét elteltével a foltok elhalványultak, 10 nap múlva a foltok teljesen eltűntek.
Cs. Erzsébet Budapest

Asztmából vitalitás:
Érdeklődöm, hozzászokik-e a szervezet a Stabilizált Folyékony Oxigénhez? Asztmás vagyok 30 éve, az állapotom az utóbbi másfél évben rohamosan romlott. Most a második üveg oxigént fogyasztom és csodálatos hatással van rám. Kezdem visszanyerni a vitalitásomat, terhelhetőségemet. Köszönöm, hogy van ez a csodálatos lehetőség! Köszönöm a válaszukat!
Üdvözlettel: H. Istvánné

A lábszárfekély rendbe jön:
A feleségem beszélgetett Krisztával, egyik tanítványának az édesanyjával. Kriszta férjének a lábán kialakult egy levedző, nem gyógyuló fekélyes seb. Cukor problémája is volt.
– „Orvoshoz nem merek menni vele, mert félek, hogy „megölik”.
– Mindenféle általam ismert házi praktikát kipróbáltam már, de nem hozott változást. Ekkor jutottál eszembe, hogy beszéltél nekem az oxigén jótékony hatásáról, és még az is eszembe jutott, amit a tájékoztatóban olvastam.
….
Egy teljes üveg oxigént 2 nap alatt rápermetezett a nyílt sebre, és a seb 2 nap alatt begyógyult.
– Levegőtlen irodában dolgozok egész nap, és a monitort néha már alig látom. A látásom nagyon meggyengül. Amióta elkezdtem fogyasztani az oxigén cseppeket, fantasztikus változás történt, a látásom kitisztult. Néha belecseppentek 1-1 cseppet a szemembe, és azt vettem észre egy ideje, hogy sokkal jobban látok. Szuper termék!
G. Krisztina Pécel

Segítség a szívroham esetén:
Édesapám az a fajta beteg, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy ő beteg. Nincs betegség tudata. De a vérnyomása már hosszú évek óta nagyon magas és a gyógyszereit is sokszor elfelejti bevenni. Egy alkalommal felhívott, hogy sürgősen menjek oda hozzá, mert nagyon rosszul van. Nyomást érez a mellkasában, izzad, és nem kap elég levegőt. Hozzá siettem, és azonnal tudtam, hogy ez nagyon kritikus állapot, és elindultam vele a kórházba. De már fel voltam készülve, ugyanis a táskámban volt stabil folyékony oxigén, és éppen azért szereztem be mert egy üzleti reggelin hallottam róla, hogy milyen nagy segítség lehet, egy súlyos szívroham esetén. Amikor megérkeztem azonnal adtam neki egy nagyobb adagot, majd útközben még egy adagot, majd még a vizsgálatok előtt még egy adagot. Sokáig vizsgálták, de néhány óra múlva hazaengedték. Szerintem neki segített megelőzni a katasztrófát. N. Anikó Eger

Demenciából talpra állás:
Az én anyukámmal (78 éves) csodát tett az oxigén! A tolószékben megülni sem képes, enni inni
nem tudó beteg ma járókeret nélkül, önállóan járkál! A demencia, (ami ugye nem
gyógyítható) megszűnt, kedélyállapota jóra fordult! Visszakaptuk a régi édesanyánkat! Csodájára járnak, akik ismerik! Hálásan köszönöm!
J. Lászlóné Melinda Kocsord ARNI stroke túlélők Facebook csoportja

Hat év stroke után:
Férjem aki két hónappal ezelőtt még etetésre szorult mert nem tudta a csuklóját
befordítani hogy a kanalat a szájához vegye. A torna és az oxigén terápia meghozta az
eredményt. Nem kell etetni és ma ebéd után metszőollót vett a kezébe és az elszáradt
fürtöket leszedte a lugasról. Azt hiszem , hogy ez is bizonyítja a kitartó munka
meghozta gyümölcsét. Én a sorstársakat csak bátorítani tudom, mert az eredmény
nem marad el. Hatodik éve küzdünk a stroke hatásával és most tudom azt mondani,
hogy eredményt értünk el. Nagyon hálás vagyok , hogy számunkra is elérhetővé vált
a módszer ( ARNI-módszer) megismerése és alkalmazása. Pozitív irányban változtatta meg az életünket. Köszönet a csoportnak a trénereknek.
R. F. Jánosné Mátészalka ARNI stroke túlélők Facebook csoportja:

Demencia, cukorbetegség:
7 db-t szeretnék családom részére rendelni! Édesanyám 2 hónapja szedi, (cukorbetegség, combnyaktörés, demencia) másfél év után ma kiszállt segítséggel a kerekes székből és néhány lépést tudott tenni járókerettel!
B. Anasztázia Mátészalka

Ma ( 2020.04.01. nem áprilisi tréfa) felhívott egy gyógyszerész hölgy, akinél 2 hete
voltam egy megbeszélésen. És akkor elmondta, hogy a lába között állandóan
dörzsölődött a combja, és ez már olyan mértékű lett, hogy teljesen befekélyesedett.
Semmilyen anyagra nem reagált, és mindig rosszabb lett. Mint gyógyszerész
mindenféle megoldást kipróbált amit jónak látott. Én elmondtam neki mit csináljon,
és hogyan kezelje. És azt mondta, hogy 3 nap alatt begyógyult és új bőr kezd nőni
azon a helyen. Kérdeztem, hogy megoszthatom a tapasztalatát másokkal is név
nélkül. Azt mondta akár névvel is. És folyamatban van egy másik nagyon súlyos eset
és ott is rendkívül jó folyamatok indultak be. Elfekélyesedett csecsemőmirigy rák
esetében. Fotókat folyamatosan készítenek róla, és már látszik a pozitív változás. Azt nem tudni mióta használják.
Dr. L. Györgyi gyógyszerész Budapest

„Az alábbi függelékben szereplő beszámolók jelentős része nem megerősített eredményeket tartalmaz, amelyeket olyanok írtak nekünk, akik táplálékkiegészítőként használják a stabilizált oxigént. Ezek a beszámolók nem feltétlenül tükrözik az átlagos használó tapasztalatát, és nem feltétlenül működnek bárki számára. Semmilyen garanciát nem jelentenek arra nézve, hogy bárki ugyanilyen, vagy hasonló eredményeket érhet el.
A tudósok, orvosi szakértők, vagy hitelesített harmadik fél által megjelenített eredmények mindig megbízhatóbban írják le a tipikus hatásokat, mint a fogyasztói beszámolók.
Ezeket az eredményeket ezért józan ésszel kell fogadni, és soha nem szabad biztos receptként venni. A szerző nem felel semmilyen tévedésért, vagy elhallgatásért, amelyek a kutatók, orvosi szakértők vagy hitelesített harmadik fél által szolgáltatott információkban szerepelnek.
Lehetséges, hogy Ön a stabilizált oxigén táplálékkiegészítő tökéletes alkalmazásával sem éri el a beszámolókban ismertetett eredményeket. Ezek a beszámolók azt mutatják be, hogy a stabilizált oxigén fogyasztói milyen tipikus eredményekről számoltak be, nem pedig azt, hogy egy tipikus fogyasztó milyen eredményeket kapna.”

 

Írd meg az első véleményt “Dr. Oxygen pipettás”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

Dr. Oxygen pipettás

7499 Ft