Magic Body Joint Capsule Ízületvédő Kapszula

4692 Ft

Elfogyott

SKU: SYGR-2091 Categories: ,

Ízületi- és csontszerkezetünket életünk végéig használjuk, így kiemelten fontos, hogy fenntartsuk egészséges állapotukat. Ízületeink az évek során számos tehernek, külső hatásnak és sérülésnek vannak kitéve, melyek által romolhat az állapotuk, végső esetben ízületi kopás alakulhat ki. Az ízületi porckopásnak számos oka van. Lehet öröklött tényező, de kialakulhat fokozott terhelés (nehéz munka, aktív sport, elhízás), valamint az ízületek folytonos, panaszt akár nem is okozó sérülései (nehéz munka, sport, öregedés, izomgyengeség) által.

Annak ellenére, hogy a sportolás pozitív hatással van ízületeinkre, a mértékletesség ebben az esetben is nagyon fontos. Sportolás során a kézi és nagyobb súlyzók használata, a hirtelen mozdulatok és a váratlan súlypont-áthelyezések, mind igénybe veszik és terhelik az ízületeket. Sportolás közben a leginkább érintett területek közé tartozik a boka-, a térd-, a váll-, a könyök- és a csípőízületek. Ezek a területek sokszor erős fizikai hatásnak vannak kitéve edzés, versenyzés során. Éppen ezért érdemes az ízületeket a kiegyensúlyozott táplálkozás és mértékletes sporttevékenység mellett belülről is támogatni. A Joint Capsule étrend-kiegészítő kapszulák hazánkban a legnagyobb mennyiségben tartalmazzák azokat az értékes tápanyagokat, melyek hozzájárulnak az egészséges ízületek fenntartásához, valamint elősegítik az ízületek, inak és szalagok gyorsabb regenerációját.

Elősegítheti az ízületek, izmok, inak és szalagok visszaépítését, így felgyorsíthatja egy esetleges sportbaleset utáni felépülést.
Hozzájárulhat az edzés során az izmokban keletkezett mikrosérülések gyorsabb regenerációjához.
A benne található értékes összetevőknek köszönhetően, hatékony fájdalomcsillapító hatású, ezáltal segíthet megszüntetni a gyulladást és a fájdalmat.
Kúraszerű szedésével megelőzhető az ízületi kopás, fájdalom és gyulladás kialakulása.
Erősítheti az immunrendszert a benne található C-vitamin és szelén segítéségével.
Hozzájárulhat az egészséges csontozat és izomzat fenntartásához.
Javíthatja a problémás területek vérellátását.
Természetes és természetben fellelhető összetevőket tartalmaz.
A Joint Capsule ízületvédő vitamin egyedülállóan magas mennyiségben tartalmazza az egészséges ízületekhez szükséges tápanyagokat.

Írd meg az első véleményt “Magic Body Joint Capsule Ízületvédő Kapszula”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

Magic Body Joint Capsule Ízületvédő Kapszula

4692 Ft