Magic Hair MAX Növelt Hatóanyag Tartalmú Hajnövesztő Kapszula

5490 Ft

Elfogyott

SKU: SYGR-1085 Categories: , , ,

A Magic Hair Max, a Magic Hair továbbfejlesztett változata. A Magic Hair MAX, növelt hatóanyag tartalmú hajnövesztő kapszulába minden létező vitamint, ami a haj, köröm, és bőr egészségéért és szépségéért felel, belesűrítettünk. Így a Magic Hair Max, maximális erővel képes szembe szállni a hajtöredezés, hajhullás ellen, biztosítva a hajad gyors és látványos növekedését. Emellett a bőröd és körmöd szépségéről is gondoskodik, melyet a kapszulához adott +5 értékes vitamin tesz lehetővé. A kapszulákban megtalálható vitaminok a természetben is fellelhetőek, melyeket úgy válogattuk össze, hogy azok együttes erővel, egymást felerősítve fejtsék ki hatásukat, a hosszantartó és látványos eredményekért.

Hogyan szedd a Magic Hair Max kapszulát?
Egy dobozban egy havi kapszulát (30 db) találsz. A készítmény szedését kúraszerűen, 3 hónapig ajánljuk a kívánt hatás elérése érdekében.

Azt tanácsoljuk, hogy a nap utolsó étkezése közben, bő folyadékkal (szénsavmentes) vedd be a kapszulát! A gyomorpanaszok elkerülése érdekében fontos, hogy lehetőleg NE éhgyomorra fogyaszd! Nem javasolt kávéval, kólával vagy egyéb szénsavas üdítővel bevenni, mert szintén gyomorproblémát, hányingert okozhatnak.

Írd meg az első véleményt “Magic Hair MAX Növelt Hatóanyag Tartalmú Hajnövesztő Kapszula”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

Magic Hair MAX Növelt Hatóanyag Tartalmú Hajnövesztő Kapszula

5490 Ft