Florence BIO arctisztító tej 250 ml

7490 Ft

Elfogyott

SKU: VRXP-florence001 Categories: , , , Tags: ,

Florence BIO arctisztító tej, egyszerre kíméletesen tisztít és hidratál!

A hidratáló hatású arctisztítónkat az érzékeny bőr igényeire terveztük, rendszeres napi használatra alkalmas minden bőrtípusra nőknek és férfiaknak egyaránt. Az alapos tisztításhoz már nincs szükség habzó arctisztítóra vagy aknés tisztítóra: a Florence bio arctisztító tej hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket anélkül, hogy megváltoztatná a bőr hidrolipid egyensúlyát. Számunkra a hatékonyság azt jelenti, hogy megtisztítjuk a bőrt a szennyeződésektől anélkül, hogy megtámadnák azt és hámlást okoznánk.

Lehet ugyanolyan haétkony egy kíméletes bio arctisztító, mint a hagyományos -szintetikus anyagokkal teli- tisztítók, amiket a mindennapi arctisztítási rutinban használnak? A válaszunk: Igen! Laboratóriumunk egy új innovációra alapozva új szintre emelte az arcápolási rutint: már a tisztítási fázisban hidratáló elemeket, például rizskorpa kivonatot és hialuronsavat viszünk be a bőrbe, amelyek megnyugtatják és hidratálják azt. A bőrsejtek megújulásához nélkülözhetetlen nyomelemekkel dúsított formulánk tisztít, normalizál, tonizál és regenerál egyszerre. Az értékes hidratáló biokomplex ellensúlyozza a hámlást, a nagy molekulatömegű hialuronsav pedig hatékonyan hidratálja a bőrt. A C- és E-vitaminok megvédik a bőrt a szabad gyökök agressziójától, amelyek felelősek a bőr öregedéséért.

Olaszországban készült bio arctisztító tejünk kíméletes, de mégis hatékony tisztító hatást garantál, ötvözve az öregedésgátló összetevőkkel. Nők és férfiak, zsíros, száraz vagy érzékeny bőrűek – mindannyian ragyogóan tiszta bőrre számíthatnak bio arctisztító tejünk használatával. Termékünk pattanásos bőrűeknek különösen ajánlott!

TIPP: Arctisztító tejünk után használd BIO Arctonikunkat és BIO C-Vitamin arcszérumunkat a gyönyörű és egészséges arcbőrért. Tekints meg youtube csatornánkat is!

Írd meg az első véleményt “Florence BIO arctisztító tej 250 ml”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

Florence BIO arctisztító tej 250 ml

7490 Ft