BactoEx® Bőr & köröm 1000 ml utántöltő

4448 Ft

Elfogyott

SKU: DRCS-100541 Categories: ,

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Az uszoda és wellness részlegek, párás és meleg helységeiben, sportlétesítmények öltözőiben a lábgomba és esetleges kórokozók megszűntetésére és megelőzésére kifejlesztett, kizárólag biológiai anyagokból, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Továbbá a cipők fertőtlenítésére is használható, főleg bérelt cipők esetén. Sebfertőtlenítésre alkalmas, akár nyílt sebre is. Gyulladás csökkentő és sejtregeneráló hatással rendelkezik.
A sportolók számára ajánlott a termék 25 ml-es Sport változata.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!
Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.
Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy a BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer.

Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.
Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid, egysejtű paraziták ellen.
Típus: Folyékony koncentrátum.
Felhasználói kör: Lakossági és ipari felhasználás.
Alkalmazási javaslat, behatási idő: A készítményt koncentráltan az érintett bőrfelületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!
Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.
Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.
Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítmény biológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól lezárva, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. A készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használja el. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.

Kiszerelési egység: 1000 ml Utántöltő

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015

Írd meg az első véleményt “BactoEx® Bőr & köröm 1000 ml utántöltő”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

BactoEx® Bőr & köröm 1000 ml utántöltő

4448 Ft