Panda Nutrition – Curcuma Flex (100 kapszula)

3990 Ft

Elfogyott

Curcuma Flex egy nagy dózisú kurkuma kapszula az egészséges mindennapokért. A kurkuma egy nagyon komplex hatású gyógynövény, mely számos egészségmegőrző és életminőség javító hatással bír.

A Curcuma FLEX hatásai: kutatások szerint a kurkuma effektíven vesz részt a nap eleji ízületi merevség oldásában, az ízületi ödéma minimalizálásában és a a fizikai terhelhetőség fokozásában. (Deodhar et al, 1980) (forrás)

A kurkuma hatóanyaga egy nagyon erős antioxidáns, a kurkumin az antioxidáns enzimek aktiválásával erősíti a sejtek oxidatív stressz elleni védekezőképességét.

A kurkuma egy hatékony gyulladáscsökkentő, aminek az antioxidáns hatás az egyik okozója. Számos kutatás igazolja, hogy gyulladásgátló, mert megakadályozza a gyulladáskeltő leukotrién anyag képződését, ezáltal megelőzi és csökkenti a szervezetben található gyulladásokat.

A Curcuma FLEX összetevői
1 adag: 1 kapszula
A csomagolás 100 adagot tartalmaz (100 kapszula)

Megnevezés 1 kapszula
Kurkuma (curcumin longa) 250 mg
ebből kurkumin 7,5 mg

Összetevők: Kurkuma (Curcumin longa) gyökér por (3% kurkuminra standardizálva), Tömegnövelő szer (Maltodext- rin), Kapszulahéj [Zselatin, Színezék (Titán-dioxid)], Csomósodást gátló anyagok (Szilícium-dioxid, Kalcium foszfátok).

Írd meg az első véleményt “Panda Nutrition – Curcuma Flex (100 kapszula)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

Panda Nutrition - Curcuma Flex (100 kapszula)

3990 Ft