BactoEx® Fruit & vegetable wash 500 ml Spray

2391 Ft

Elfogyott

SKU: DRCS-100530 Categories: ,

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Étkezés előtt mindig megmossuk kezeinket, de a gyümölcsöt és a zöldséget is megmossuk? Fertőtlenítse le ételét a BactoEx® Zöldség és Gyümölcs fertőtlenítővel. Méregteleníti és meghosszabbítja az ételek tárolási idejét, megvédi a rothadástól és penészedéstől a hűtőben, s a szabadban egyaránt. Minden zöldségre és gyümölcsre alkalmazható, akár hosszú szállítás esetén is tovább marad friss a termék. Alkalmazásával megelőzhetjük, hogy az ételek felületére tapadt kórokozóktól bármely kellemetlen fertőzést vagy hasmenést kapjunk.

A BactoEx® Zöldség és Gyümölcs fertőtlenítő oldat alkalmas az élelmiszerek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére. Garantált védelmet nyújt többek között a hűtőben, párás közegben a gombák szaporodása és fertőzése ellen, vagy egyéb előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.
Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!
Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy a BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, mely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt!

Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.
Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid, egysejtű paraziták
Típus: Folyékony koncentrátum.
Felhasználói kör: Lakossági és ipari felhasználás.
Alkalmazási javaslat, behatási idő: Bármilyen zöldség és gyümölcs fertőtlenítésére alkalmazható. A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő élelmiszerre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már fél perc után kifejti hatását, de a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszerszag keletkezne. A készítmény hígítás nélkül, azonnal alkalmazható. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges!
Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!
Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.
Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítmény biológiailag lebomlik, megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól lezárva, napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó. A készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használja el. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.
Kiszerelési egység: 500 ml Spray

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015

Írd meg az első véleményt “BactoEx® Fruit & vegetable wash 500 ml Spray”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Jelenleg még nem értékelte senki a terméket.

Kategóriák

BactoEx® Fruit & vegetable wash 500 ml Spray

2391 Ft